
Sila gunakan pengecam ini untuk memetik atau memaut ke item ini:
https://repositori.mypolycc.edu.my/jspui/handle/123456789/6083| Tajuk: | DTF30143 BEST PRACTICE FOR HALAL FOOD PRODUCTION |
| Pengarang: | JABATAN PELANCONGAN DAN HOSPITALITI (JPH) |
| Kata kunci: | Food -- Religious aspects -- Islam Halal food Halal food industry |
| Tarikh diterbit: | 15-Mei-2025 |
| Penerbit: | BAHAGIAN PEPERIKSAAN DAN PENILAIAN JPPKK, KPT |
| Siri / Laporan No.: | SESI II : 2024/2025; |
| Penerangan: | SESI 2 2024/2025 |
| URI: | https://repositori.mypolycc.edu.my/jspui/handle/123456789/6083 |
| Muncul dalam Koleksi: | SESI 2 2024/2025 |
| Fail | Penerangan | Saiz | Format | |
|---|---|---|---|---|
| DTF30143 BEST PRACTICE FOR HALAL FOOD PRODUCTION.pdf | 81.24 kB | Adobe PDF | ![]() Lihat/buka |
Item di DSpace dilindungi oleh hak cipta, dengan semua hak dilindungi, kecuali dinyatakan sebaliknya.
