Sila gunakan pengecam ini untuk memetik atau memaut ke item ini:
https://repositori.mypolycc.edu.my/jspui/handle/123456789/6083
Tajuk: | DTF30143 BEST PRACTICE FOR HALAL FOOD PRODUCTION |
Pengarang: | JABATAN PELANCONGAN DAN HOSPITALITI (JPH) |
Kata kunci: | Food -- Religious aspects -- Islam Halal food Halal food industry |
Tarikh diterbit: | 15-Mei-2025 |
Penerbit: | BAHAGIAN PEPERIKSAAN DAN PENILAIAN JPPKK, KPT |
Siri / Laporan No.: | SESI II : 2024/2025; |
Penerangan: | SESI 2 2024/2025 |
URI: | https://repositori.mypolycc.edu.my/jspui/handle/123456789/6083 |
Muncul dalam Koleksi: | SESI 2 2024/2025 |
Fail | Penerangan | Saiz | Format | |
---|---|---|---|---|
DTF30143 BEST PRACTICE FOR HALAL FOOD PRODUCTION.pdf | 81.24 kB | Adobe PDF | Lihat/buka |
Item di DSpace dilindungi oleh hak cipta, dengan semua hak dilindungi, kecuali dinyatakan sebaliknya.