Sila gunakan pengecam ini untuk memetik atau memaut ke item ini:
https://repositori.mypolycc.edu.my/jspui/handle/123456789/6086
Tajuk: | DTF40213 FOOD AND BEVERAGE COST CONTROL |
Pengarang: | JABATAN PELANCONGAN DAN HOSPITALITI (JPH) |
Kata kunci: | Food service -- Cost control Food service management |
Tarikh diterbit: | 16-Mei-2025 |
Penerbit: | BAHAGIAN PEPERIKSAAN DAN PENILAIAN JPPKK, KPT |
Siri / Laporan No.: | SESI II : 2024/2025; |
Penerangan: | SESI 2 2024/2025 |
URI: | https://repositori.mypolycc.edu.my/jspui/handle/123456789/6086 |
Muncul dalam Koleksi: | SESI 2 2024/2025 |
Fail | Penerangan | Saiz | Format | |
---|---|---|---|---|
DTF40213 FOOD AND BEVERAGE COST CONTROL.pdf | 242.95 kB | Adobe PDF | Lihat/buka |
Item di DSpace dilindungi oleh hak cipta, dengan semua hak dilindungi, kecuali dinyatakan sebaliknya.