
Sila gunakan pengecam ini untuk memetik atau memaut ke item ini:
https://repositori.mypolycc.edu.my/jspui/handle/123456789/6085| Tajuk: | DTF40153 NUTRITION FOR FOODSERVICE |
| Pengarang: | JABATAN PELANCONGAN DAN HOSPITALITI (JPH) |
| Kata kunci: | Nutrition Food service |
| Tarikh diterbit: | 16-Mei-2025 |
| Penerbit: | BAHAGIAN PEPERIKSAAN DAN PENILAIAN JPPKK, KPT |
| Siri / Laporan No.: | SESI II : 2024/2025; |
| Penerangan: | SESI 2 2024/2025 |
| URI: | https://repositori.mypolycc.edu.my/jspui/handle/123456789/6085 |
| Muncul dalam Koleksi: | SESI 2 2024/2025 |
| Fail | Penerangan | Saiz | Format | |
|---|---|---|---|---|
| DTF40153 NUTRITION FOR FOODSERVICE.pdf | 240.03 kB | Adobe PDF | ![]() Lihat/buka |
Item di DSpace dilindungi oleh hak cipta, dengan semua hak dilindungi, kecuali dinyatakan sebaliknya.
