Sila gunakan pengecam ini untuk memetik atau memaut ke item ini: https://repositori.mypolycc.edu.my/jspui/handle/123456789/6031
Tajuk: DTF30143 BEST PRACTICE FOR HALAL FOOD PRODUCTION
Pengarang: JABATAN PELANCONGAN DAN HOSPITALITI (JPH)
Kata kunci: Food -- Religious aspects -- Islam
Halal food
Halal food industry
Tarikh diterbit: 9-Dis-2024
Penerbit: BAHAGIAN PEPERIKSAAN DAN PENILAIAN JPPKK, KPT
Siri / Laporan No.: SESI I : 2024/2025;
Penerangan: SESI 1 2024/2025
URI: https://repositori.mypolycc.edu.my/jspui/handle/123456789/6031
Muncul dalam Koleksi:SESI 1 2024/2025

Fail Penerangan SaizFormat 
DTF30143 BEST PRACTICE FOR HALAL FOOD PRODUCTION.pdf1.45 MBAdobe PDFGambar kecil
Lihat/buka


Item di DSpace dilindungi oleh hak cipta, dengan semua hak dilindungi, kecuali dinyatakan sebaliknya.